Pegasus Hava Yolları, yolcu güvenliği ve konforunu artırmak amacıyla dünyanın sayılı, Avrupa’nın ise en büyük ikinci apron otobüsü üreticisi BMC tarafından geliştirilen yerli üretim NEOPORT apron otobüslerini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hizmete aldı.
Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 6 adet yerli üretim BMC NEOPORT apron otobüsünü filosuna katarak, yolcu taşımacılığında güvenlik ve konfor standartlarını yükseltiyor. Dünyanın sayılı, Avrupa’nın ise en büyük ikinci apron otobüsü üreticisi BMC tarafından özel olarak tasarlanan bu yeni otobüslerle Pegasus, havacılıkta yenilikçi çözümleri benimseyerek misafir deneyimini iyileştirme hedefini bir adım daha ileri taşıyor.
BMC tarafından Pegasus’a özel tasarlanan ve şirketin kurumsal renklerine uygun olarak üretilen NEOPORT apron otobüsleri, uçak ile terminal arasındaki ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için geliştirildi. Bu araçlar, geniş kapasitesi ve ergonomik yapısıyla Pegasus misafirlerine daha keyifli bir yolculuk imkânı sunuyor.