Tiflis Primeclass Lounge ile misafirlerine ayrıcalıklı bir seyahat vaat eden TAV İşletme Hizmetleri, Visa ile yapılan iş ortaklığı çerçevesinde, Visa Premium kart sahiplerine özel Fast Track – Hızlı Geçiş Sistemi hizmetini de hayata geçirdi. TAV İşletme Hizmetleri ile Visa arasındaki bu anlaşma Makedonya Üsküp’ten sonra iki kurum arasında bölgedeki ikinci iş birliği oldu.

Plaza Premium Group’un Kurucusu ve CEO’su Mr. Song Hoi See, CEO Yardımcısı Bora İşbulan;
EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Okan Küfeci; İş Geliştirme Direktörü Jonathan Song; Avrupa Ticari Gelişim ve Operasyonlar Başkan Yardımcısı Lorenzo Valori; İtalya, Finlandiya & Almanya Bölge Genel Müdürü -Analia Marinoff; EMEA Satış ve Pazarlama Direktörü Sayad Ibrahimli ve Plaza Premium Lounge Roma temsilcileri ile birlikte 2024 Londra’da düzenlenen The World Airline Awards’ta “Dünyanın En İyi Bağımsız Havalimanı Lounge Ödülü”nü aldılar.

Duty free alanının köklü ve yaygın markası Setur Duty Free, 2023 yılında cirosunu bir önceki yıla kıyasla yüzde 40 oranında artırarak güçlü bir büyüme kaydetti. Yıl boyu yatırımlarına yenilerini ekleyen şirket, Almanya Köln Havalimanı’nda ilk yurt dışı mağazasını açarak uluslararası marka olma yolunda ilk adımını attı.

Dünyanın 19 ülkesinde 90’a yakın yolcu salonunda misafirlerini ağırlayan TAV İşletme Hizmetleri, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerdeki lounge deneyimini sanatın ilham veren ve farklı kitleleri buluşturan yaklaşımı ile birleştiriyor. TAV İşletme Hizmetleri, globalde Primeclass yolcu salonlarında sanata yer vererek Türk sanatçıların ve ayrıca lokal sanatçıların dünya çapında tanıtımına da katkı sağlamayı hedefliyor.