29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bu yıl da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda büyük bir gururla kutlandı. Terminal genelinde düzenlenen “Cumhuriyet’in Müziği” konseri, yolculara ve çalışanlara anlamlı anlar yaşattı.

Terminalin ana bölümünde kurulan özel sahnede seslendirilen eserler, hem duygusal hem de coşkulu bir atmosfer oluşturdu. “Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” temalı fotoğraf alanında yolcular, hatıra fotoğrafları çektirerek trio performansına eşlik etti.
ISG, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Cumhuriyet coşkusunu terminalimizden gökyüzüne taşıdık. Bu anlamlı günde bize eşlik eden tüm misafirlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gün boyunca süren etkinlikler, kırmızı-beyaz renklerle aydınlatılan terminalin her köşesinde hissedildi. Ç
Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun.


 

